O ambulanţă care transporta o pacientă la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost implicată într-un accident cu alte şase maşini, care a avut loc joi, după ce şoferul unui taxi a intrat pe Calea Floreasca de pe o stradă laterală, fără să se asigure. Pacienta şi cei doi membri ai echipajului de pe ambulanţă nu au fost răniţi grav, toţi fiind în investigaţii la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu. În accident au mai fost răniţi şoferul taxiului şi pasagerul din maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice pornite şi transporta o pacientă de la un centru de îngrijire la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

În urma accidentului, pacienta nu a fost rănită, fiind preluată de o altă ambulanţă şi dusă la Spitalul Floreasca.

Asistenta medicală care era în ambulanţă are o lovitură la o mână, iar şoferul a suferit o presiune toracică uşoară, ambii mergând la Spitalul  Floreasca pentru investigaţii, a mai spus Alis Grasu.

Potrivit oficialilor Brigăzii Rutiere a Capitalei, în accidentul de pe Calea Floreasca s-au ciocnit un taxi cu o ambulanţă, iar în urma impactului au fost avariate încă cinci maşini.

Accidentul s-a produs după ce un taxi a ieşit de pe strada Biserica Floreasca şi a viraj la stanga fără să acorde prioritate ambulanţei, care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Şoferul taxiului şi pasagerul din maşină au fost răniţi în urma accidentului, a precizat Brigada Rutieră.

Circulaţia nu a fost blocată, în zonă fiind trimişi poliţişti care au dirijat traficul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.