Nouă persoane au avut nevoie, în ultimele 24 de ore, de intervenţia echipelor Salvamont, pentru a fi salvate din zona montană. Din fericire, niciuna dintre acestea nu a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 4 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. În cazul acestor intervenţii au fost salvate 9 persoane, nefiind necesară predarea către Serviciile de Ambulanţă sau SMURD”, anunţă, duminică, Salvamont România.

Potrivit sursei citate, două apeluri au vizat Salvamont Municipiul Braşov, iar câte unul pentru Salvamont Cluj şi Salvamont Suceava.

De asemenea, s-au primit 17 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice  din zona montană.

Potrivit meteorologilor, în Carpaţii Meridionali şi Occidentali, stratul de zăpadă este consistent.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.