Un incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni la o garsonieră din oraşul Bicaz, iar zeci de persoane au fost evacuate. Nu au existat persoane rănite, iar pompierii nemţeni au stabilit că focul a fost provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat, că în noaptea de duminică spre luni, pompierii au fost anunţaţi de producerea unui incendiu  la o garsonieră dintr-un bloc situat pe strada Păltiniş în oraşul Bicaz. 
“Ajunse la locul solicitării, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei camere dintr-o garsonieră situată la al doilea etaj. În interiorul garsonierei nu se aflau persoane. Până la sosirea forţelor de intervenţie locatarii din 20 de apartamente s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat locatarii din şase apartamente”, a precizat ISU Neamţ. 
În urma incendiului au fost articole de îmbrăcăminte, obiecte de mobilier, aflat în garsoniera respectivă.
Nu au fost persoane rănite.
Pompierii au stabilit că focul a provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.