Un băiat de 15 ani a murit, luni, înecat în râul Bistriţa, unde a mers la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni. Trupul său a fost scos din apă de pompieri, fără semne vitale, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost anunţaţi, luni, în jurul orei 18.30, despre faptul că un băiat de 15 ani s-a înecat în apele râului Bistriţa, în localitatea Mănoaia din comuna Costişa. 
 
"La locul solicitării s-au deplasat voluntarii din cadrul SVSU Costişa şi două echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenţie,  o barcă şi o ambulanţă SMURD. Copilul a fost scos din apă fără semne vitale”, a transmis ISU Neamţ. 
 
Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare până la sosirea unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
 
Poliţiştii ajunşi acolo au stabilit că băiatul, împreună cu mai mulţi prieteni, ar fi mers la scăldat, în râul Bistriţa, iar la un moment dat acesta nu a mai ieşit la suprafaţa apei.
 
"Din nefericire tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical deplasat la faţa locului, fiind declarat decesul acestuia. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă", a precizat IPJ Neamţ.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.