Patru persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri, după ce anchetatorii au găsit la locuinţele acestora cannabis - 3,4 kilograme de plante uscate şi 19 kilograme de masă umedă -, anchetatorii stabilind că drogurile erau vândute în Piatra Neamţ şi în localităţile învecinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al DIICOT, miercuri, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Neamţ au făcut cinci percheziţii domiciliare, în judeţul Neamţ, la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată, şi deţinere de droguri de risc.
 
"În cauză s-a reţinut faptul că mai multe persoane au achiziţionat cantităţi importante de droguri de risc şi mare risc, pe care le-au comercializat pe piaţa ilicită din municipiului Piatra Neamţ, judeţul Neamţ, precum şi a localităţilor limitrofe, obţinând astfel importante beneficii materiale”, se arată în comunicat. 
 
La percheziţii, anchetatorii au găsit 3,4 kilograme cannabis masă uscată şi 19 kilograme masă umedă - resturi de tulpini şi frunze.
 
La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ, au fost duse la audieri şase persoane, iar patru dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore. 
 
Cele patru persoane urmează să fie prezentate Tribunalului Neamţ, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.