Un incendiu a izbucnit, marţi, la un cabinet medical din cadrul Spitalul Judeţean Neamţ, mai multe echipaje de pompieri deplasându-se la faţa locului, dar până la ajungerea acestora focul a fost stins de personalul unităţii. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la încărcătorul unui telefon. Nu au existat persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost anunţaţi, marţi, că a izbucnit un incendiu la un cabinet medical din secţia de diabet a Spitalului Judeţean.

Acolo s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere şi o autoscară.

În momentul izbucnirii incendiului, nu se aflau persoane în cabinet.

La sosirea la locul intervenţiei, echipajele au constatat că incendiul fusese stins de personalul unităţii medicale. Focul a distrus un dulap, două scaune, o masă, o parte dintr-o canapea, pliante şi consumabile medicale. Nu au existat persoane rănite.

Pompierii au stabilit că focul a fost provocat de un scurtcircuit la încărcătorul unui telefon mobil deteriorat şi rămas sub tensiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.