Două maşini s-au ciocnit, duminică, pe DN 15, în judeţul Neamţ, una dintre ele lovind un pieton şi trei maşini parcate. Pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 29 ianuarie, în jurul orei 15:00, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe  DN 15C, în localitatea Agapia. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, de 20 de ani, din Vânători-Neamţ, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 15C, în localitatea Agapia, ar fi efectuat viraj la stânga, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani, din Petricani”, a transmis, duminică, IPJ Neamţ.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani, ar fi acroşat o femeie de de 55 de ani, ce se deplasa în calitate de pieton în parcarea unei pensiuni, intrând în coliziune cu alte trei autoturisme, ce erau parcate în parcarea aceleiaşi pensiuni.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pietonului.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.