Locuinţa unei familii cu patru copii din comuna Mastacăn, judeţul Neamţ, a ars în totalitate într-un incendiu izbucnit vineri seară. Focul a pornit cel mai probabil de la un coş de fum defect. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit vineri seară, în jurul orei 18:35, la o casă din localitatea Mastacăn din comuna Dragomireşti. 
„La sosirea primelor echipaje de intervenţie incendiul se manifesta generalizat într-o gospodărie, la nivelul locuinţei şi a două anexe gospodăreşti, cu posibilitatea propagării la o altă locuinţă învecinată. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars casa pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, o anexele gospodăreşti cu o suprafaţă de aproximativ 200 mp cu bunurile din interiorul acestora: documente,  aparate electrocasnice,  materiale textile şi alte bunuri de uz casnic”, informează, sâmbătă, ISU Neamţ.
O femeie de 82 de ani şi o adolescentă de 16 ani au avut nevoie de ajutor medical din partea echipajului SMURD, după ce au suferit atacuri de panică.
Cel mai probabil incendiul a fost cauzat de un coşul de fum deteriorat, au stabilit pompierii. 
La locul solicitării au intervenit pompieri de la Detaşamentul Piatra Neamţ dar şi pompierii voluntari din două localităţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.