Un bărbat în vârstă de 79 de ani a fost grav rănit, duminică după-amiază, după ce a căzut cu maşina în canalul hidrocentralei de la Stejaru, din judeţul Neamţ. El a reuşit să iasă singur din maşină, fiind dus apoi cu o ambulanţă la spital, în timp ce scafandrii au făcut verificări pentru a stabili dacă se mai aflau şi alte persoane în autoturism, fără a găsi pe cineva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică după-amiază în comuna Pângăraţi, după ce o maşină a căzut în canalul hidrocentralei de la Stejaru, la faţa locului deplasându-se o autospecială cu barcă şi o ambulanţă SMURD.

Echipele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că o persoană reuşise să iasă din maşină, dar era inconştientă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 79 de ani, care a fost resuscitat de cadrele medicale, răspunzând în cele din urmă acestor manevre, astfel că a fost transportat la spital.

În zonă a mai fost trimisă o ambulanţă SMURD. De asemenea, au intervenit şi scafandrii, care au verificat dacă mai există persoane în autoturismul scufundat, fără a descoperi pe cineva.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.