O tânără în vârstă de 22 de ani a fost reţinută de poliţiştii mureşeni, după ce a bătut o adolescentă de 18 ani, iar imaginile au apărut pe o reţea de socializare. Poliţiştii au stabilit că motivul agresiuni a fost gelozia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că pe data de 8 septembrie, poliţiştii s-au autosesizat după ce au apărut imagini în spaţiul public pe o reţea de socializare cu o agresiune în care sunt implicate două tinere.  

“Astfel, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.10 Sighişoara, a rezultat faptul că la data de 17 august, în timp ce se afla pe raza localităţii Albeşti, o tânăra, de 22 de ani, din comuna Vânători, judeţul Mureş, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violenţă, asupra unei tinere de 18 ani, din comuna Corund, judeţul Harghita”, se arată în comunicat.

Tânăra de 22 de ani a fost reţinută pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.