Un încărcător cu şase cartuşe a dispărut din dotarea Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş, iar conducerea Poliţiei Judeţene a demarat o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 24 septembrie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că la nivelul Serviciului pentru Acţiuni Speciale s-a constatat lipsa unui încărcător prevăzut cu 6 cartuşe. În consecinţă, la aceeaşi dată au fost dispuse măsuri de verificare, fiind constatată lipsa unui încărcător prevăzut cu 6 cartuşe de calibru 9×18 mm, aferente unui pistol aflat în dotarea unui luptător din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş”, a transmis, luni, Poliţia Judeţeană Mureş.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu, în vederea identificării bunurilor şi a lămuririi situaţiei de fapt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.