O fabrică de încălţăminte, afacere a unei familii din Reghin, judeţul Mureş, a ars aproape în totalitate vineri dimineaţă, în urma unui incendiu care a fost stins abia după trei ore de intervenţie, clădirea fiind plină de materiale şi substanţe inflamabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a fost semnalat vineri dimineaţă, în jurul orei 6.00, pe strada Viilor din localitatea Reghin, judeţul Mureş. Flăcările au cuprins o fabrică de încălţăminte, la intervenţie participând patru autospeciale de stingere a incendiilor.

”Solicitarea a fost făcută la ora 6.00 dimineaţa. Este vorba despre un atelier, parte a unei afaceri de familie. Exista pericolul ca incendiul să se extindă la casele din zonă, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Nu au fost persoane care să fi avut nevoie de îngrijiri medicale”, a explicat Cristian Virag, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

Potrivit pompierilor, clădirea în care funcţiona fabrica a ars aproape în totalitate, în principal din cauza materialelor şi substanţelor din interior.

 ”A fost afectată o suprafaţă totală de peste 220 de metri pătraţi, construcţia arzând în proporţie de 80-90%. Erau înăuntru vopseluri, utilaje, maşini de cusut şi alte materiale inflamabile”, a mai explicat purtătorul de cuvânt al ISU Mureş.

Pompierii şi poliţiştii fac o anchetă pentru a afla din ce cauză s-a produs incendiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.