Două persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce un camion şi o autoutilitară s-au ciocnit, pe DN 13, în judeţul Mureş. În urma impactului, camionul s-a răsturnat. Una dintre victime a avut nevoie de descarcerare, fiind preluată de echipajul elicopterului SMURD. Traficul este oprit în zona accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs pe DN 13 (E60), la ieşirea din localitatea Chendu spre Ţigmandru.
 
Potrivit ISU Mureş, acolo au fost trimişi pompierii Detaşamentului Sighişoara cu o autospecială de descarcerare, pompierii Detaşamentului Târgu Mureş cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD C1 - Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă SMURD B2, precum şi elicopterul SMURD.
 
FOTO: DRDP Braşov
FOTO: DRDP Braşov
 
În accidentul rutier au fost implicate o autoutilitară în care se aflau două persoane şi un autocamion care în urma impactului s-a răsturnat pe carosabil.
 
Şoferul autoutilitarei a rămas încarcerat, fiind în cod roşu medical. El a fost scos de pompieri şi preluat de echipajul ce încadrează elicopterul SMURD. Conducătorul autocamionului a fost reevaluat de echipajul medical SMURD, fiind de cod verde, şi refuză transportul la spital, iar o altă victimă, de cod galben medical, a fost preluată de echipajul SMURD C1 şi va fi transportată la spital.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că traficul este oprit pe ambele sensuri pentru intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.