Autorităţile din Vâlcea fac măsurători şi verificări, joi seară, după ce a fost semnalat un miroz puternic, deranjant în Râmnicu Vâlcea. Deocamdată nu s-a stabilit provenienţa acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a situaţiei determinată de multiplele sesizări cu privire la existenţa în atmosferă a unui miros suspect la nivelul municipiului Rm. Valcea, s-au efectuat măsurători de către ISU (prin echipajul CBRN) şi Distrigaz, fără a se înregistra depăşirea parametrilor atmosferici”, a transmis, joi seară, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că un reprezentant al Garzii de Mediu a comunicat telefonic, în dispecerarul ISU, că staţiile de verificare a calităţii aerului nu au inregistrat modificări ale parametrilor şi că vor continua monitorizarea.

”Echipajul CBRN a efectuat măsurători în zona Râureni si in afara amplasamentului platformei chimice, neinregistrandu-se depăşiri ale parametrilor. Nu au fost inregistrate apeluri de urgenta pentru acordarea asistentei medicale în cazul intoxicarii cu substanţe a populaţiei”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii continuă măsurătorile în zona Ostroveni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.