Fostul internaţional Miodrag Belodedici a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut, pe o stradă din Sectorul 1 din Bucureşti. Aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din municipiul Bucureşti. Poliţiştii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML”, a transmis, luni, Brigada Rutieră.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Belodedici a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.