Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, anunţă că a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din întreaga ţară, acţiunea urmând a se desfăşura timp de opt zile. Vor fi vizate, în special, zonele din apropierea staţiilor pentru mijloacele de transport în comun, gări şi autogări. La control participă poliţişti, dar şi personal de la Registrul Auto Român şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am dispus ca, începand de ieri, Poliţia să înceapă verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată ţara. Desfăşurată timp de 8 zile în primă fază, acţiunea vizează depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane”, a anunţat, vineri, pe Facebook, Mihai Fifor.

Potrivit acestuia, acţiunile vor fi concentrate în special în apropierea zonelor de îmbarcare şi debarcare a pasagerilor din staţiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări, dar şi pe traseele de deplasare a acestor autovehicule.

Poliţiştilor rutieri, de ordine publică, de investigare a criminalităţii economice şi de la transporturi li se vor alătura şi specialişti ai Registrului Auto Român şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.