Un tânăr de 23 de ani din Drobeta Turnu Severin şi-a ucis tatăl cu 20 de lovituri de cuţit, după ce mama lui a plecat de acasă, la cumpărături. Tânărul a fost încătuşat şi se află în custodia Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, tânărul, un bărbat de 23 de ani, şi-a înjunghiat mortal tatăl, de 54 de ani. Autorul este cunoscut cu probleme psihice şi chiar a fost internat în spitalul de boli psihice de la Gătaia, din judeţul Timiş.

În urmă cu două săptămâni, tânărul s-a externat şi a plecat în Danemarca. Părinţii, îngrijoraţi cu privire la starea acestuia, deoarece şi-a întrerupt tratamentul, l-au adus la domiciliu.

Luni, înainte de orele prânzului, mama a plecat de acasă, la cumpărături, iar la întoarcerea acasă şi-a auzit fiul strigând şi şi-a găsit soţul înjunghiat, însă încă în viaţă.

Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar până când poliţiştii şi medicii au sosit, bărbatul a decedat.

Poliţiştii au găsit şi arma crimei, un cuţit.

Martorii spun că bărbatul a fost înjunghiat de către fiul său cu 20 de lovituri de cuţit.

Autorul crimei a fost încătuşat şi se află în custodia Poliţiei judeţului Mehedinţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.