Un tânăr în vârstă de 19 ani este cercetat penal, după ce, marţi, se plimba printr-un loc de joacă pentru copii, având asupra sa o macetă de aproximativ un metru lungine şi un cuţit cu lama de 30 de centimetri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

 

”Tânăr surprins cu arme albe asupra sa, în timp ce se plimba printr-un loc de joacă.  Patrula mixtă poliţist-jandarm a observat, în zona unor spaţii de joacă din Drobeta Turnu Severin, un tânăr care avea asupra sa o macetă în lungime de aproximativ un metru. Acesta a fost somat şi mobilizat, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, a transmis, marţi, Jandarmeria Română.

În urma verificărilor, asupra tânărului de 19 ani  a fost găsit şi un cuţit cu lama de aproximativ 30 cm.

”Tânărul a declarat oamenilor legii că a comandat de pe internet maceta pentru colecţia proprie, iar cuţitul l-a folosit pentru a deschide coletul pe care îl ridicase anterior  de la o staţie de livrare”, mai precizează Jandarmeria.

Tânărul este cercetat acum pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.