Şapte persoane au fost rănite, duminică, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN 67, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de la ISU Mehedinţi şi ISU Gorj. Două dintre victime au fost încarcerate, dar toate sunt conştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un grav accident rutier s-a produs, duminică, pe DN 67, în judeţul Mehedinţi.

La faţa locului au fost trimise mai multe echpaje de la ISU Gorj şi ISU Mehedinţi.

”La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Motru, 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj, un echipaj SMURD din cadrul ISU Mehedinţi şi un echipaj SAJ Mehedinţi, care au constatat că în urmă impactului au rezultat 7 victime dintre care 2 persoane adulte ( un bărbat şi o femeie, ambii de 53 de ani) erau încarcerate”, a transmis ISU Gorj.

Potrivit sursei citate, toate cele 7 victime erau conştiente. Este vorba despre 3 bărbaţi de 53,42 şi 27 ani, 2 femei de 53 şi 51 de ani, o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 12 ani.

Echipajele de intervenţie au intervenit pentru descarcerarea victimelor, stabilizarea şi acordarea primului ajutor calificat la faţă locului, ulterior fiind transportate la spitalul din Motru.

Poliţiştii au stabilit că cele două maşini s-au ciocnit frontal, iar traficul în zonă a fost blocat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.