Un pompier din Drobeta Turnu Severin care se îndrepta, duminică, către casă a limitat un incendiu care a izbucnit la maşina care circula în faţa sa. În vehicul se aflau doi adulţi şi un copil de trei ani. Bărbatul a luat stingătoare dintr-o instituţie din apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Căpitan Bogdan Bădin se afla în trafic, îndreptându-se către casă, când a observat că de sub capota unui autoturism aflat în faţa sa au început să iasă flăcări. Imediat, acesta a oprit la o distanţă de siguranţă, pe cea de a doua bandă de circulaţie, pentru a opri traficul rutier”, a transmis, duminică seară, ISU Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că, după ce s-a asigurat că ocupanţii autotursismului, o familie formată din părinţi şi un copil, în vârstă de circa trei ani, s-au evacuat şi sunt în siguranţă, pompierul s-a îndreptat către o instituţie din imediata apropiere.

”Bogdan este specialist în cadrul Inspecţie de Prevenire şi ştia că instituţia dispune de mijloace de primă intervenţie. Sprijinit de câţiva poliţişti locali, a acţionat cu ajutorul stingătoarelor, limitând extinderea incendiului până la sosirea pompierilor profesionişti”, a mai transmis sursa citată.

Pompierul este tatăl unei fetiţe în vârstă de cinci ani şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul ISU Mehedinţi de peste 16 ani.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.