O poliţistă în vârstă de 25 de ani, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, judeţul Mehedinţi, s-a împuşcat în cap, miercuri, în baia gării Strehaia. Ea primise ultimul aviz psihologic în 2020. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat, prin apel 112, de un poliţist din cadrul Poliţiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliţie, de 25 de ani, ajutor şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia", a transmis Poliţia Mehedinţi.
 
Conform sursei citate, aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00.
 
Poliţista era promoţia 2018 a Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020.
 
La locul incidentului s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.