O femeie de 43 de ani a murit, iar o altă persoană a fost transportată la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit, marţi, pe DN 6, în judeţul Mehedinţi. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, din cauza accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Mehedinţi, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, în urma unui accident rutier, produs între două autoturisme, pe DN 6, în zona dealul Balota.

Acolo au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, dar şi două ambulanţe SAJ.

FOTO: IPJ Mehedinţi
FOTO: IPJ Mehedinţi

Pompierii au descarcerat victima.

”Din nefericire, o femeie, în vârstă de 43 de ani, a fost declarată decedată de către medicul SAJ, după efectuarea fără succes a manevrelor de resuscitare. Cea de-a doua victimă, conştientă şi cooperantă, cu politraumatisme, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Drobeta Turnu Severin de către echipajul SAJ”, a precizat sursa citată.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri în urma accidentului. Valorile de trafic au crescut, a transmis Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.