Jandarmii din Mehedinţi au intervenit, joi, pentru îndepărtarea unui şarpe aflat într-un copac, în zona unui cartier din Drobeta Turnu Severin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Jandarmeria Mehedinţi a transmis că jandarmii au fost sesizaţi de mai mulţi trecători despre prezenţa unui şarpe într-un copac, iar reptila a fost îndepărtată.  
 
“Solicitarea s-a primit joi, prin apelul de urgenţă 112, după ce mai mulţi trecători au văzut un şarpe într-un pom aflat în zona unui cartier de locuinţe din municipiul Drobeta Turnu Severin. Speriaţi, oamenii au cerut sprijin pentru îndepărtarea reptilei din zonă. Un echipaj de Jandarmerie s-a deplasat la adresa indicată, iar cu ajutorul dispozitivului din dotare, şarpele a fost prins şi îndepărtat, ulterior fiind eliberat în mediul natural, într-o zonă cu vegetaţie de la marginea oraşului”, a anunţat Jandarmeria Mehedinţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.