Un accident de muncă s-a produs, miercuri, la Şantierul Naval Orşova, doi muncitori suferind arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. Bărbaţii au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un accident de muncă a avut loc miercuri după-amiaza în Şantierul Naval Orşova.

În timp ce efectuau nişte lucrări, doi bărbaţi angajaţi în cadrul şantierului au suferit arsuri grave provocate de o explozie neprevăzută.

Cele două victime au 52 de ani, repsectiv 56 de ani şi au fost transportate imediat la UPU Drobeta Turnu Severin. Potrivit primelor informaţii, ambii au suferit arsuri pe o suprafaţă mare a corpului, iar starea unuia dintre ei este mai gravă.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările producerii accidentului, dar a fost demarată o anchetă pentru a fi stabilit ce s-a întâmplat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.