Un tânăr de 21 de ani din judeţul Mehedinţi a fost oprit a şaptea oară de poliţişti, în trafic, după ce s-a urcat la volanul unei maşini, deşi nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. El a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 21 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Vlădaia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Kiseleff, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative. Bărbatul a mai fost depistat de 2 ori în cursul lunii septembrie a.c. şi în alte 4 situaţii în cursul anului 2022, fiind cercetat pentru aceeaşi infracţiune”, a transmis IPJ Mehedinţi.
 
Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
 
Pe numele lui, poliţiştii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.