Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a depus, vineri după-amiază, o plângere la Poliţia Ilfov, reclamând că o bonă filipineză i-ar fi furat din casă bunuri în valoare de 20.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse din Poliţie au declarat că Marian Vanghelie a venit, vineri, la ora 14.00, la sediul Poliţiei Ilfov, unde a depus o plângere împotriva unei bone filipineze, pe care o acuză că i-a furat bunuri de 20.000 de euro din casă.

Marian Vanghelie şi Oana Mizil spuneau, la începutul săptămânii, că suspectează că una dintre cele trei bone filipineze angajate să aibă grijă de copil le-ar fi furat 20.000 de euro din casă. Cei doi anunţau că vor depune plângere la Poliţia Ilfov.

Ei susţineau că bona filipineză ar fi de fapt victima unei reţele de infractori din Bucureşti şi că au descoperit că guparea ar racola femei din străinătate, angajate bone la familii cu posibilităţi finanaciare, le care le determinau să fure bani şi lucruri de valoare, potrivit stirileprotv.ro.

Oana Mizil povestea, potrivit sursei citate, că, după investigaţii, Judith, ultima bonă angajată, a devenit suspectul principal. Bona filipineză a stat opt luni în vila din Snagov a Oanei Mizil. În acest timp, femeia ar fi furat două inele cu diamant, un ceas şi o geantă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.