Un cetăţean ucrainean a fost forţat să urce într-o maşină, la Sighetu Marmaţiei, de către trei persoane, iar ancheta Poliţiei a stabilit că bărbatul fusese confundat. Alertaţi de prietenul ucraineanului, poliţiştii l-au găsit în zona centrală a oraşului şi a afirmat că nu doreşrte să depună plângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 27 ianuarie, la ora 20:04, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U.112. cu privire la faptul că un bărbat de cetăţenie ucraineană a fost băgat cu forţa într-un autoturism în faţa unui imobil de pe bulevardul Independenţei din municipiu”, a transmis, sâmbătă, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că, deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce doi bărbaţi de 38 respectiv 39 de ani din Ucraina, au ieşit din scara unui bloc, în faţa lor a oprit un autoturism din care au ieşit trei persoane.

”Acestea le-au cerut bărbaţilor sa urce în autoturism, însă una din ele a refuzat, iar cealaltă a fost agresată fizic după care a urcat în autoturism, moment în care au urcat şi cele trei persoane şi s-au îndreptat spre strada Eroilor. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat victima în zona unui restaurant din municipiu în compania a doi prieteni”, au mai precizat poliţiştii.

Bărbatul a relatat faptul că a fost confundat cu o altă persoană şi că nu doreşte sa depună plângere împotriva persoanelor din autoturism sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

”În cauză, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea autoturismului precum şi a ocupanţilor acestuia şi pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul”, a mai transmis Polişia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.