Poliţiştii din Maramureş au emis ordine de protecţie provizorii pe numele a doi bărbaţi care şi-au agresat fostele concubine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii băimăreni au emis două ordine de protecţie provizorie pe numele a doi bărbaţi care şi-au ameninţat respectiv agresat fizic fostele concubine”, a transmis, duminică seară, IPJ Maramureş.  

Faptele s-au petrecut în curasul zilei de sâmbătă.  

”La ora 20.31, poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără cu privire la faptul că mama sa a fost agresată fizic de fostul concubin al acesteia. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că o femeie de 36 de ani ar fi fost agresată fizic de către fostul concubin de 32 de ani, care a plecat de la faţa locului după ce ar fi comis fapta”, au precizat poliţiştii.  

Aceştia au explicat că, în jurul orei 00.00, în timp ce poliţiştii efectuau serviciul de patrulare pe bulevardul Unirii din municipiu, au observat un bărbat care fugea după două femei.  

”În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul are 28 de ani, este din Baia Mare şi este fostul concubin al uneia dintre femeile după care alerga. Cele două tinere, de 24 respectiv 26 de ani, au relatat faptul că în timp ce au ieşit din scara unui bloc, bărbatul le-a aşteptat şi le-a ameninţat, moment în care au fugit până au fost interceptate de echipajul de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.   

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale şi au emis ordine de protecţie provizorie pe numele bărbaţilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.