Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Doi pădurari din judeţul Maramureş au fost atacaţi de persoane necunoscute în timpul serviciului, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru ultraj. Agresorii le-au lovit autoturismul cu bâte şi i-au ameninţat

 

”Aseară, 11 mai, la ora 21.17, poliţiştii din Moisei au fost sesizaţi de către un barbat de 42 de ani, prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că a fost atacat de mai multe persoane în locul numit Valea Păroşii din comuna Moisei”, anunţă, vineri seară, Poliţia Judeţeană MAramureş.

 

Sursa citată a precizat că, deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat apelantul şi un alt bărbat de 36 de ani, ambii angajaţi ai unui Ocol Silvic, care au relatat faptul că, în timp ce se aflau în timpul serviciului, patru persoane necunoscute, le-ar fi lovit autoturismul în care se aflau cu bâte de lemn şi i-au ameninţat.

 

”În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, ameninţare şi distrugere”, a mai precizat Poliţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.