O explozie urmată de incendiu s-a produs, luni, la o rulotă în care se pregăteau spre vânzare produse de tip fast-food, iar în urma deflagraţiei, cinci persoane, printre care şi un copil de 3 ani, au fost transportate de urgenţă la spital. Minorul, care prezenta arsuri, a fost preluat de elicopterul SMURD de la Târgu Mureş şi a fost dus la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc luni, în centrul comunei Botiza din judeţul Maramureş. 
 
”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza. La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.
 
Din primele cercetări, potrivit ISU Maramureş, se pare că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza unei butelii.
 
Iniţial, toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Sighetu Marmaţiei unde s-a luat decizia de a fi transferaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare. Ulterior, medicii au decis să solicite intervenţia elicopterului SMURD care l-a preluat pe copilul de 3 ani şi l-a transferat la Bucureşti.
 
De asemenea, în urma deflagraţiei a rezultat şi distrugerea unui autoturism, care se afla parcat în imediata apropiere a rulotei.
 
În cauză, poliţiştii fac cercetări într-un dosar sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.