Forţele de ordine trimise, joi dimineaţă, la sediul secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti au împiedicat accesul în curtea spitalului al managerului unităţii medicale, Bogdan Nica. Medicul a fost nevoit să aibă un schimb de replici cu cei de la pază şi cu jandarmii, cărora le-a explicat că este manager şi că nu poate să îşi lase autoturismul în poarta unităţii medicale pentru a intra să semneze, împreună cu cei de la ISU, procesul verbal încheiat în urma intervenţiei la incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ajuns cu autoturismul personal în faţa porţii de intrare în curtea secţiei de boli infecţioase, managerul spitalului a aflat că poliţia a dispus ca nimeni, nici măcar angajaţii unităţii medicale, să nu intre cu autovehicule în curtea unităţii
„Lăsaţi-mă să intru. (..) Chemaţi-l pe băiatul de la jandarmi să mă lase să intru în curtea spitalului, sunt director, vă rog!”, le-a transmis managerul Bogdan Nica. 
În replică, o persoană de la pază i-a spus: „De la poliţie nu ne dă voie să dăm drumul la nicio maşină străină”.
Managerului i s-a explicat că există o dispoziţie de la poliţie în acest sens.
„Sunt directorul spitalului”, a replicat managerul. Acesta a întrebat dacă trebuie să îşi lase autoturismul la partea unităţii medicale pentru a intra în curte să semneze, alături de reprezentanţii ISU, procesul verbal. 
„E spitalul unde sunt eu director. Cui să cereţi aprobare? Lăsaţi-mă să intru! Am treabă. Sunt cu colegii de la ISU să încheiem procesul verbal. Deschideţi-mi poarta!”, a mai spus el.
În cele din urmă el s-a dat jos, a explicat că e persoana care conduce acel spital şi a fost lăsat în interior. 
Surse din IPJ Prahova au declarat că poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în urma incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.