Traficul pe o stradă din municipiul Sibiu este blocat, joi, după ce un copac a căzut pe şosea, iar mai multe străzi din oraş, dar şi din Mediaş au fost inundate, în urma ploilor torenţiale. De asemenea, pompierii au intervenit în oraşul Agnita, unde două gospodării şi două magazine au fost inundate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii sibieni au anunţat că traficul pe Aleea Petuniei din municipiul Sibiu este blocat, după ce un copac a căzut pe şosea. În zonă se intervine pentru îndepărtarea copacului. 

De asemenea, canalizarea de pe mai multe străzi din municipiile Sibiu şi Mediaş nu a mai făcut faţă, străzile fiind inundate, în urma ploilor torenţiale. 

La Mediaş, problemele au apărut în cartierul Automecanica, unde străzile Gheorghe Lazăr, Petru Maior şi Protopop Moldovan au fost acoperite cu apă. 

Probleme din cauza ploilor s-au înregistrat şi în oraşul Agnita, unde pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din două gospodării, dar şi din două magazine. 

Judeţul Sibiu se află, joi, sub avertizare cod galben de ploi abundente, cantitatea de precipitaţii care poate cădea într-o perioadă scurtă de timp putând ajunge şi la 60 de litri pe metrul pătrat. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.