Mai multe drumuri naţionale din judeţele Suceava şi Bistriţa-Năsăud au fost blocate, vineri, de copaci căzuţi pe carosabil din cauza furtunilor. La faţa locului s-a intervenit cu utilaje şi drumari pentru eliberarea şoselei şi reluarea traficului în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că circulaţia rutieră a fost oprită, vineri, pe două drumuri naţionale din judeţul Suceava din cauza unor copaci care au căzut pe carosabil şi au blocat ambele sensuri de mers.

Drumul naţional 17 a fost blocat între localităţile Vatra Dornei şi Iacobeni, iar drumul naţional 17 B între localităţile Crucea şi Roşteni.

Totodată, poliţiştii au precizat că probleme similare s-au înregistrat în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe drumurile naţionale 17 C şi 17 D.

DN 17 D a fost blocat pe sensul de mers Rebrişoara - Ilva Mică şi s-a circulat alternativ, dirijat de poliţiştii rutieri, pentru aproximativ o oră, în timp ce DN 17 C a fost complet blocat în localitatea Dealu Ştefăniţei din cauza unui copac care a căzut pe carosabil.

Judeţele Suceava şi Bistriţa-Năsăud s-au aflat, vineri până la prânz, sub avertizare cod portocaliu de inundaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.