Jandarmeria Bucureşti anunţă, miercuri, că alte 211 persoane care au participat la protestul de la Palatul Parlamentului au fost identificate, fiind aplicate încă 45 de sancţiuni. Verificările continuă pentru a se identifica toate peroanele implicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În continuarea măsurilor luate în data de 21.12.2021, în contextul manifestaţiei de protest de la Palatul Parlamentului, suplimentar, au mai fost identificate 211 persoane, fiind aplicate alte 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare”, a transmis, miercuri, Jandarmeria Bucureşti.  

Sursa citată a precizat că, în total, au fost aplicate 117 sancţiuni, în valoare totală de 198.800 lei. 

”În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au comis fapte antisociale în contextul sus-menţionat”, a mai transmis Jandarmeria.  

Un protest iniţiat de AUR s-a derulat, marţi, la Palatul Parlamentului. Mai multe persoane, între 30 şi 50, au fost introdse în curtea Parlamentului cu maşinile persoanale de către parlamentari AUR sau angajaţi ai acestui grup parlamentar.  

Ded asemenea, aproximativ 200 – 300 de persoane au intrat în curtea PAlatului PArlamentului, după ce încuietoarea de la una dintre porţi a cedat. Oamenii au fost opriţi la scări.  

Mai multe autoturisme au fost vandalizate, în curtea Parlamentului, acolo unde protestatarii au reuşit să intre şi au desenat cu spray pe caroseriile maşinilor diferite mesaje, precum ”Hoţi” şi ”Asasini!”. În parcare erau autoturisme atât ale angajaţilor din instituţie cât şi ale parlamentarilor. 

Un bărbat suspectat că a distrus patru autoturisme, vopsindu-le cu spray, a fost audiat de poliţiştii din Bucureşti. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.