Un bărbat a jefuit, joi după-amiază, o bancă din municipiul Arad, unde a intrat cu o cagulă pe faţă şi ţinând un pistol în mână, potrivit martorilor. Agresorul a ameninţat o angajată şi un client aflat în unitatea bancară, reuşind să fugă cu câteva teancuri de bancnote. Poliţiştii din Arad au reuşit să recupereze, la scurt timp de la comiterea jafului, un rucsac cu 87.000 de lei, un pistol de jucărie, precum şi haine şi o cagulă, care se presun că sunt ale agresorului. Acestea erau abandonate la aproximativ 200 de metri de locul faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Un rucsac cu 87.000 de lei şi un pistol de jucărie, găsite abandonate în apropiere de banca jefuită din Arad

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Pîrvulescu, poliţiştii de la investigaţii criminale care au pornit în căutarea bărbatului care a jefuit o bancă din oraş au găsit, între blocuri, la aproximativ 200 de metri de locul faptei, un rucsac cu 87.000 de lei.

În acelaşi loc se mai aflau abandonate un pistol de jucărie, o pereche de mănuşi, o cagulă, un tricou şi o pereche de încălţăminte, care se presupun că aparţin atacatorului.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii îl caută pe suspect. Ei analizează şi imagini surprinse de sistemul de supraveghere video al sucursalei bancare, dar şi de alte dispozitive de înregistrare video amplasate în cartierul Micălaca, unde a avut loc jaful.

Incidentul a avut loc la o sucursală BCR din cartierul Micălaca din Arad, unde un bărbat a intrat având o cagulă pe faţă şi ţinând în mână un pistol, potrivit martorilor.

În bancă se aflau un client şi o angajată de la casierie care au fost ameninţaţi cu arma. Agresorul i-a cerut casieriţei să-i dea banii pe care îi avea, iar când aceasta a scos mai multe teancuri, clientul a încercat să-l imobilizeze pe bărbat.

El a îndreptat pistolul către client, însă s-a speriat şi a luat doar o parte din teancuri, ieşind imediat din bancă şi fugind printre blocuri.

Jaful a fost anunţat la 112, iar poliţiştii fac cercetări în sediul bancar, în timp ce un echipaj a pornit în urmărirea suspectului pe străzile din cartier.

Până în acest moment, poliţiştii nu pot spune dacă bărbatul a folosit o armă reală şi nu pot preciza nici suma cu care acesta a fugit.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.