Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că hotelul din zona centrală a Capitalei unde a izbucnit, marţi dimineaţă, un incendiu nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Administratorul nu a putut prezenta documentele privind organizarea apărării împotriva incendiilor, astfel că acţiunile de control continuă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Obiectivul cu destinaţia de hotel la care s-a produs incendiul din această dimineaţă nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu”, a transmis, marţi, ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Potrivit sursei citate, după încheierea operaţiunilor de stingere a incendiului, inspectorii de prevenire au făcut o verificare a construcţiei şi au solicitat administratorului documentele privind organizarea apărării împotriva incendiilor.
 
”Întrucât administratorul nu a fost în măsură să prezinte documentele solicitate, acţiunea de control va continua până la clarificarea situaţiei”, a precizat ISU.
 
Pompierii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel situat în zona centrală a Capitalei, pe Splaiul Independenţei. În urma evenimentului nu sunt victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.