Poliţiştii din Sibiu l-au identificat şi prins pe bărbatul care a provocat un accident în municipiu şi a fugit. Acesta nu deţine permis de conducere şi este cercetat pentru comiterea a patru infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urmă cu puţin timp, poliţiştii rutieri au stabilit identitatea conducătorului auto implicat în accidentul din municipiul Sibiu, str. Ştefan cel Mare. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Caşolţ, este cercetat penal sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni”, a transmis, sâmbătă seară, Poliţia Sibiu.

Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere, conducerea unui autoturism neînmatriculat, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Bărbatul a intrat cu maşina într-un camion staţionat şi a fugit. În autoturism se afla şi un pasager care iniţial a fugit de la locul accidentului, ulterior revenind şi anunţând incidentul.

Pasagerul a fost rănit, fiind transportat la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.