Două persoane, între care o participantă la Maratonul montan 2x2 Rice, s-au accidentat, sâmbătă, în Munţii Făgăraş, una dintre victime fiind preluată de un elicopter SMURD, potrivit reprezentanţilor Salvamont Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat că este vorba despre două femei care au suferit fracturi la picioare. Una dintre ele alerga în cadul Maratonului montan 2x2 Rice care se desfăşoară în acest weekend şi a căzut în zona Turnul Paltinului. Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD Târgu Mureş.

Cea de a doua pacientă, în vârstă de 63 de ani, este transportată în acest moment de către salvamontişti din Şaua Caprei la Bâlea Lac, de unde va fi preluată de un echipaj medical şi dusă la Curtea de Argeş, a mai spus sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.