Salvamontişti şi poliţişti de frontieră participă, duminică, la o acţiune de căutare şi salvare a unui bărbat cu cetăţenie ucraineană, care are probleme de sănătate şi care se află de trei zile pe munte, în Munţii Maramureşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Salvamont Maramureş, salvamontiştii participă la căutarea unui bărbat de 44 de ani, cu cetăţenie ucraineană, care se află de trei zile în munţi. 
Autorităţile române au fost alertate cu privire la acest caz de către soţia bărbatului, care a sunat la 112 şi a solicitat ajutor pentru soţul ei. Bărbatul are şi probleme medicale. 
„O echipă a Salvamont Maramureş împreună cu un echipaj al Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte au făcut joncţiunea în localitatea Repedea şi vor urca în munte după cetăţeanul ucrainean” precizează salvamontiştii.
La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea este în desfăşurare.
În urmă cu o zi, Salvamont Maramureş a anunţat recuperarea de pe mungte a doi bărbaţi de 30 si 31 ani , plecati din Ucraina din data de 16 Aprilie. Ambii au fost predati echipajelor Ambulanţei şi respectiv SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.