Salvamontiştii de la formaţiunile Buşteni şi Prahova intervin, luni seară, pentru recuperarea a doi turişti care au urcat pe munte, pe cel mai periculos traseu turistic spre Sfinxul din Bucegi, însă, nefiind echipaţi corespunzător, nu au mai putut coborî în siguranţă. Imaginile postate de către salvatori pe reţelele de socializare arată cum unul dintre turişti a urcat pe munte, unde este zăpadă, purtând jeans.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 
Acţiunea de salvare are loc, luni seară, pe Valea Caraimanului din Masivul Bucegi, unde doi turişti care urcat spre Sfinx au constatat că nu mai put coborî în siguranţă în staţiunea Buşteni. 
 
”Cei doi încercau să ajungă la Sfinx, dar au ales cel mai periculos traseu turistic. Când au dat de zăpadă şi au văzut că se întunecă, au intrat în panică şi au cerut ajutor”, au scris salvatorii montani, pe Facebook. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, salvamontiştii i-au preluat pe cei doi şi coboară cu ei către staţiune.
 
Imaginile postate pe reţeaua de socializare de către salvamontişti arată că pe munte este zăpadă, iar unul dintre turişti poartă jeans.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.