Pompierii au intervenit, marţi, după ce au fost sesizaţi că o persoană s-a autoincendiat în apropierea unui liceu din Râmnicu Vâlcea. În ciuda intervenţiei, bărbatul a fost declarat decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea”, anunţă, marţi, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic.

”Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului”, a mai transmis sursqa citată.

Potrivit www.gazetavalceana.ro, este vorba despre un bărnat care a ieşit dintr-un bloc din apropiere.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.