Aproape 20 de pompieri intervin, luni, pentru a înlătura mai mulţi copaci care au ajuns în staţia de alimentare cu apă a municipiului Mediaş, existând riscul să blocheze instalaţiile şi să afecteze furnizarea apei către consumatori. Deocamdată, nu se ştie cum au ajuns copacii în staţia de alimentare, dar, cel mai probabil, au căzut în amonte în urma furtunii şi au fost aduşi de râu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape douăzeci de pompieri sibieni intervin, luni, pentru înlăturarea mai multor copaci care au ajuns în staţia de alimentare cu apă a municipiului Mediaş. 

Potrivit primelor informaţii, se pare că este vorba despre patru copaci, dar şi mai multe crengi, care riscă să blocheze instalaţiile şi să perecliteze furnizarea apei către consumatori. 

Deocamdată, nu s-a stabilit exact cum au ajuns copacii în interiorul staţiei de alimentare cu apă, dar este posibil să fie din cauza furtunilor din weekend. Cel mai probabil, copacii au fost doborâţi în amonte şi au fost aduşi în staţia de alimentare de râu. 

Mediaş este al doilea municipiu al judeţului Sibiu şi are aproape 45.000 de locuitori. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.