Un tren aparţinând unui operator privat a depăşit, miercuri seara, parapetul de protecţie al unui peron din Gara de Nord, iar în urma incidentului unul dintre vagoane a deraiat cu o osie. Primele informaţii arată că nu există victime, spun reprezentanţii CFR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, incidentul s-a produs miercuri seara, în Gara de Nord, în timpul manevrei de regarare a unei garnituri compusă din nouă vagoane.

"Mecanicul trenului, este vorba de un tren privat, a depăşit, în momentul opririi, parapetul de la linia 6, unde trebuia să oprească să preia călătorii către destinaţia Braşov", a spus Brânzan, la Digi 24.

În urma depăşirii parapetului, s-a produs şi deraierea de o osie a unui vagon.

Brânzan a spus că, din datele existente, nu sunt persoane rănite.

Ea a mai spus că se aşteaptă decizia operatorului privat de a continua călătoria cu mai puţine vagoane sau de a introduce în circulaţie o altă garnitură.

Potrivit sursei citate, traficul celorlalte trenuri care trebuiau să plece sau să sosească în Gara de Nord nu este afectat.

Brânzan a adăugat că anchetatorii vor cerceta ce s-a întâmplat în momentul regarării şi vor stabili cauza exactă a acestui incident feroviar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.