Incendiul de la groapa de gunoi Glina, care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi, a fost stins după 12 ore, a declarat sâmbătă, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a fost anunţat sâmbătă, în jurul orei 02.00, iar pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă, până la ora 08.00, când au rămas trei autospeciale.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul abia după 12 ore, în condiţiile în care ardea în mai multe focare, la care nu s-a putut ajunge. Astfel, pentru a ridica şi îndepărta materialele cuprinse de flăcări a fost folosit un excavator al Primăriei Glina.

În timpul incendiului a fost foarte mult fum, însă nu a reprezentat un pericol pentru oamenii care locuiesc în zonă, acesta nefiind dus de vânt spre imobilele aflate în apropiere, a precizat Daniel Vasile.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.