Incendiul izbucnit, joi seară, la Fabrica Electromontaj din Capitală a fost stins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat, joi seară, că incendiul izbucnit la Fabrica Electromontaj din Capitală a fist stins.

”Au fost efectuate două măsurători privind calitatea aerului din zonă, nu s-au constatat depăşiri ale valorilor acceptate”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Anterior, meteorologii au anunţat că  evoluţia norului de fum va fi de dispersie lentă şi deplasare către nord-est.

”Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Electroaparataj, Str. Ilioara, Sector 3, se apreciază că în cursul acestei nopţi circulaţia aerului va fi relativ slabă şi se va realiza predominant dinspre sud-vest către nord-est, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie lentă şi de deplasare către nord-est”, a transmis Administraţia Naţională de Meteorologie, cu privire la norul de fum produs în urma incendiului de la Fabrica Electromontaj din Capitală. 

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, în zona de interes cerul va avea înnorări.

Un incendiu major, cu degajări mari de fum, s-a produs joi la Fabrica Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. ISU a intervenit cu 20 de autospecale de stingere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.