Incendiul care a distrus, joi după-amiază, o mare parte din acoperişul unui club şi al unui restaurant din cartierul braşovean Astra a fost stins de către pompierii braşoveni după o intervenţie de trei ore, intervenţia fiind îngreunată de presiunea mică a apei din hidranţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele verificări arată că incendiul a izbucnit din cauza unei scântei de la lămpile care erau folosite la izolarea acoperişului. Ancheta este însă în curs şi urmează să se stabilească dacă muncitorii care lucrau la acoperiş au vreo vină.

"Din primele cercetări se pare că s-a folosit foc deschis în spaţii deschise. Intervenţia a fost îngreunată din cauza presiunii mici a aoei din hidranţi. S-a intervenit de pe acoperişul clădirii şi s-a folosit şi tunul de stins incendii. Au ars 300 de metri pătraţi din acoperiş. Din fericire, nu s-au înregistrat victime“, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Potrivit pompierilor braşoveni, incendiul a izbucnit la acoperişul clubului Players Pub, din cartierul Astra, extinzându-se apoi la acoperişul Restaurantului Vienna, aflat chiar lângă club.

Toţi clienţii aflaţi în club şi în restaurant, dar şi angajaţii celor două unităţi au fost evacuaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.