Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la pensiune din zona localităţii Caraorman din Delta Dunării, pompierii intervenind cu mai multe ambarcaţiuni pentru a stinge focul. Şapte turişti aflaţi în pensiune au reuşit să iasă, dar o persoană are nevoie de îngrijiri medicale, având simptome de intoxicaţie cu fum şi fiind preluată de o Ambulanţă navală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit ISU Tulcea, 15 subofiţeri intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării. Se intervine cu patru motopompe, trei ambarcaţiuni, printre care şi o ambarcaţiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor. 
 
 
În momentul izbucnirii incendiului, în pensiune se aflau şapte turişti cazaţi însă aceştia s-au autoevacuat şi au fost transportaţi către o locaţie din apropiere. 
 
FOTO: ISU Tulcea
FOTO: ISU Tulcea
 
O persoană necesită asistenţă medicală, aceasta prezentând simptome de intoxicaţie cu fum. Ea a fost preluată de o ambulanţă navală.
 
Incendiul este localizat în acest moment şi se intervine cu toate forţele şi mijloacele disponibile pentru lichidare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.