Un incendiu puternic a cuprins în noaptea de joi spre vineri o fabrică de reciclare a maselor plastice, pe o suprafaţă de aproximativ trei mii de metri pătraţi, din localitatea Fierbinţi-Târg din judeţul Ialomiţa, mai multe echipaje de pompieri intervenind de aproximativ şapte ore pentru stingerea focului, care arde cu flăcări violente şi a existat pericolul de a se extinde la case, aflate în imediata apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, Lăcrămioara Chira, a declarat pentru News.ro că incendiul la fabrica de reciclare a materialelor plastice din localitatea Fierbinţi-Târg a fost anunţat la 112 după miezul nopţii şi se manifestă cu flăcări violente.

Focul a cuprins şi a distrus trei hale ale fabricii, în suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi fiecare, iar la această oră este localizat, dar nu a fost stins, arzând în continuare cu flăcări violente. La faţa locului intervin echipaje de pompieri de la ISU Ialomiţa, serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă, dar şi echipaje de la ISU Bucureşti-Ilfov, cu şapte autospeciale cu apă şi spumă.

Reprezentantul ISU a precizat că în imediata apropiere a fabricii se află case şi a existat pericolul de extindere a focului la locuinţe, dar la această oră nu mai există acest risc.

Incendiul a fost anunţat la 112 de către muncitori ai fabricii, în condiţiile în care acolo se aflau aproximativ zece angajaţi care dormeau în barăci aflate în curtea fabricii, la mare distanţă de clădirile cuprinse de flăcări, astfel că nicio persoană nu a fost rănită.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.