Un incendiu a izbucnit, vineri, la un troleibuz aflat în mişcare, într-o comună de lângă Timişoara. În mijlocul de transport se aflau 6 pasageri şi şoferul. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 17:15, am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la compartimentul motor al unui troleibuz din cadrul serviciului de transport public, pe strada Plopilor din Ghiroda”, a transmis, vineri, ISU Timiş.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului 1 cu mai multe autospeciale.  

”La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la compartimentul motor şi în partea din spate a autovehiculului. Pompierii au intervenit rapid, astfel incendiul nu s-a extins, acesta fiind lichidat la ora 17:26”, au mai precizat pompierii.  

Potrivit acestora, în mijlocul de transport se aflau 6 călători şi şoferul. Aceştia s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie.  

În urma incidentului nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.