Pompierii intervin, vineri seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service auto din comuna Brăneşti, judeţul Ilfov, în urma căruia un bărbat a fost rănit şi două maşini din interior ard în totalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit la un service auto din satul Islaz, comuna Brăneşti din Judeţul Ilfov, iar focul arde pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. Hala, realizată pe structură metalică, este prăbuşită în totalitate, iar două maşini aflate în interior au fost şi ele cuprinse în totalitate.

Foto: ISU Bucureşti - Ilfov
Foto: ISU Bucureşti - Ilfov

De asemenea, un bărbat a fost rănit, prezentând arsuri pe mâini.

Reprezentantul ISU a mai spus că flăcările s-au extins în mică măsură şi la o anexă, însă incendiul este localizat.

La faţa locului acţionează opt autospeciale din localităţile Afumaţi şi Brăneşti, precum şi pompieri de la detaşamentul Morarilor din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.